SPA Salonnepro

Meet Me Treatment

Kom je voor het eerst? Kies dan voor deze behandeling! Bij deze behandeling wordt er als eerste een huidanalyse gedaan. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan samengesteld en kijken we of we met Salonnepro of Extenso gaan werken. Daarna starten we met de verzorgende behandeling. De huid wordt gereinigd, aansluitend wordt er een masker aangebracht, aangepast op wat de huid nodig heeft. Daarna sluiten we af met de dag - of nachtverzorging. Na de behandeling krijg je een aantal producten mee ( t.w.v. €15,00 euro ) zodat je gelijk kunt starten met de juiste producten voor thuis!

SPA Verzorgend

De SPA Verzorgend behandeling is een basisbehandeling van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker. Er wordt afgesloten met een verzorgende dag -/ of nachtverzorging en voelt na de behandeling heerlijk fris en schoon aan!

Acné Behandeling

Deze behandeling gaat hetzelfde in zijn werk als SPA Verzorgend. Het verschil is dat er met andere producten wordt gewerkt, specifiek voor de acné huid. Waaronder fruitzuren. Bij deze behandeling is het vooral erg belangrijk dat de onzuiverheden worden verwijderd, de huid weer rustig en gekalmeerd wordt en dat de ontstekingen worden verminderd.

Deze behandeling kan vergoed worden door de verzekering!

SPA Basic Treatment

Een uur volledig de aandacht voor jou en de huid! We beginnen bij deze behandeling met het reinigen van de huid, onzuiverheden worden verwijderd, eventueel worden de wenkbrauwen in model gebracht en de bovenlip geharst. Daarna laat ik de spieren van het gelaat, nek en schouders lekker ontspannen d.m.v een massage. Hierna breng ik een masker aan, aangepast aan de wensen van de huid. Met als afsluiter de dag- of nachtverzorging.

SPA Sensitive Treatment

De SPA-sensitive behandeling is een huidverbeterende behandeling voor de gevoelige huid. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan. Zo wordt de huid weer rustig en voelt weer heerlijk zacht aan!

SPA Anti-Aging Treatment

De SPA-Anti Aging behandeling is een huidverbeterende behandeling voor de huid met tekenen van veroudering. De huid wordt gereinigd, overtollige haartjes worden weggehaald, daarna wordt er een ampul aangebracht die de lijntjes en rimpeltjes verzachten deze wordt ingemasseerd d.m.v een bindweefselmassage. Deze wordt opgevolgd door een ontspannen massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden. En we sluiten af met revitaliserende verzorging.