Wie is Pure by Ilse?

Mijn naam is Ilse van Rumpt. Begin 2016 heb ik mijn studie tot Allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure afgerond. Na mijn opleiding ben ik gestart met het opbouwen van een kleinschalige schoonheidssalon. Daarnaast heb ik bij verschillende schoonheidssalons ervaring opgedaan. Dit was een mooie combinatie, maar al snel kreeg ik het steeds drukker in mijn eigen salon waar ik natuurlijk super blij mee ben! Sinds eind 2021 ben ik daarom volledig voor mijn eigen salon gegaan en daar werk ik nu 5 dagen in de week met heel veel plezier.

‘Mijn droom is uitgekomen door een eigen schoonheidssalon op te starten!‘

Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal specialisaties gevolgd, waaronder bindweefselmassage en acné. Hierdoor kan ik nog beter advies geven, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een onrustige huid. Het is hierbij van essentieel belang om thuis de juiste producten te gebruiken en met enige regelmaat, afhankelijk van de huidconditie, een behandeling af te spreken.

Je bent nooit uitgeleerd, daarom volg ik nog regelmatig trainingen. Zo blijft mijn kennis up-to-date en kan ik jou nog beter adviseren!