Lichaamsbehandelingen

Gun je jezelf wel eens de tijd om te ontspannen? Om even de tijd voor jezelf te nemen in deze drukke maatschappij? Door je lichaam te laten ontspannen, ontspant niet alleen het lichaam maar ook de geest! Door een lichaamsmassage komen afvalstoffen vrij, ontspannen de spieren zich, verhoogt de weerstand & vermindert stress. Wanneer je dit niet doet en gewoon blijft doorgaan, kunnen er na een tijdje zowel lichamelijk als geestelijk klachten ontstaan. Gun jezelf dus dat momentje rust en wees de klachten voor!

Ontspannende voetmassage

Bij deze massage worden de onderbenen en de voeten gemasseerd d.m.v ontspannende massagegrepen. Daarnaast wordt er op reflexpunten gemasseerd. Deze punten staan in verbinding met het hele lichaam. Hierdoor worden dus niet alleen de voeten ontlast maar raakt heel het lichaam ontspannen.

Massage 30 of 45 minuten

Bij elke massage wordt er rekening gehouden met eventuele klachten in het lichaam. Het is namelijk mijn doel om de massage zo ontspannen mogelijk te maken en tegelijkertijd klachten zoveel mogelijk te verhelpen. De lichaamsmassage van 30 minuten is vooral gericht op de rug, nek en schouders. Bij de massage van 45 minuten kunnen we bespreken of je het fijn vindt dat de achterkant van de benen ook meegenomen wordt.

Massage 60 minuten

Hierbij wordt niet alleen de achterkant van het lichaam maar ook de voorkant gemasseerd!