Gezichtsbehandelingen

Er is keuze uit verschillende soorten behandelingen. Bij deze behandelingen werk ik met de producten van Extenso Skincare of met de mooie producten van SPA Salonnepro. Ontdek hieronder welk merk het beste bij jou past of kies voor de 'Meet Me Treatment' om verschillende producten te ervaren en samen te kijken welke producten het beste bij jou huid passen.

Aan deze gezichtsbehandelingen kunnen altijd kleine behandelingen toegevoegd worden, zoals bijvoorbeeld het verven van de wimpers en wenkbrauwen.

SPA Salonnepro

Het merk Salonnepro is destijds begonnen met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. Daar kwam uiteindelijk de gehele huidverzorgingslijn bij en zijn ze onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Kies je voor Salonnepro dan kies je voor huidverbetering!

Extenso Skincare

Eerlijkheid staat bij ons voorop. Het leveren van effectieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Extenso is een ‘no nonsense’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering.

Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijnen bieden hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.