Gezichtsbehandelingen

Er is keuze uit verschillende soorten behandelingen. Bij deze behandelingen werk ik met de mooie producten van SPA Salonnepro. Maak je voor het eerste een afspraak bij mij? Kies dan voor Meet Me Treatment

zodat we niet alleen de kennis kunnen maken met de huid maar ook met elkaar!

Aan deze gezichtsbehandelingen kunnen altijd kleine behandelingen toegevoegd worden, zoals bijvoorbeeld het verven van de wimpers en wenkbrauwen.

SPA Salonnepro

Het merk Salonnepro is destijds begonnen met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. Daar kwam uiteindelijk de gehele huidverzorgingslijn bij en zijn ze onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Kies je voor Salonnepro dan kies je voor huidverbetering!