Extenso Skincare Treatments

Meet Me Treatment

Kom je voor het eerst? Kies dan voor deze behandeling! Bij deze behandeling wordt er als eerste een huidanalyse gedaan. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan samengesteld en kijken we of we met Salonnepro of Extenso gaan werken. Daarna starten we met de verzorgende behandeling. De huid wordt gereinigd, aansluitend wordt er een masker aangebracht, aangepast op wat de huid nodig heeft. Daarna sluiten we af met de dag - of nachtverzorging. Na de behandeling krijg je een aantal producten mee ( t.w.v. €15,00 euro ) zodat je gelijk kunt starten met de juiste producten voor thuis!

Extenso Verzorgend

Bij deze behandeling ligt de focus op het verzorgen en reinigen van de huid. Wil jij je huid even een oppepper geven? Dan is deze behandeling echt iets voor jou! We beginnen met het reinigen van de huid, gevolgd door een diepte reiniging. Daarna laat ik de huid nog even lekker tot rust komen door een, op de huid aangepast masker. Met als afsluiter de dag- of nacht verzorging. De huid voelt hierna weer fris en zacht aan!

Acné Behandeling

Deze behandeling gaat hetzelfde in zijn werk als de reiniging. Het verschil is dat er met andere producten wordt gewerkt, specifiek voor de acné huid. Bij deze behandeling is het vooral erg belangrijk dat de onzuiverheden worden verwijderd, de huid weer rustig en gekalmeerd wordt en dat de ontstekingen worden verminderd.

Deze behandeling kan vergoed worden door de verzekering!

Extenso Klassieke Gelaatsbehandeling

Een uur volledig de aandacht voor jou en de huid! We beginnen bij deze behandeling met het reinigen van de huid, onzuiverheden worden verwijderd, eventueel worden de wenkbrauwen in model gebracht en de bovenlip geharst. Daarna laat ik de spieren van het gelaat, nek en schouders lekker ontspannen d.m.v een massage. Hierna breng ik een masker aan, aangepast aan de wensen van de huid. Met als afsluiter de dag- of nachtverzorging.

Extenso Luxe Gelaatsbehandeling

Heb je het idee dat je last gaat krijgen van lijntjes / rimpeltjes? Misschien hier en daar een expressielijntje? De focus ligt bij deze behandeling op het verstevigen en hydrateren van de huid. Hiervoor worden speciale producten gebruikt. Daarnaast is deze behandeling uitgebreid met een bindweefselmassage! Neem een kijkje bij het kopje ‘Bindweefselmassage’ om te ontdekken wat hiervan de voordelen zijn.

Momentje Zen

Anderhalf uur pure ontspanning! Deze behandeling is vergelijkbaar met de Klassieke Gelaatsbehandeling maar dan uitgebreid met een ontspannende voetmassage. Bij deze voetmassage werk ik op verschillende reflex punten, waardoor heel het lichaam ontspant. Na deze behandeling zijn lichaam en geest helemaal ontspannen!