Bio Peel incl. Fruitzuurpeeling

De Bio Peel is een 100% natuurlijke groene kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. De peeling is sterk ontgiftend en polijst op een zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze heel zacht en glad aanvoelt én een mooie glow heeft!

Deze Bio Peel wordt gegeven incl. een fruitzuurpeeling. Bij een fruitzuurpeeling wordt een zure stof gebruikt om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. Het heeft een keratolytische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Er kan gekozen worden voor een glycolzuur / salicylzuurpeeling. Tijdens de intake wordt er gekeken naar wat de huid nodig heeft, hier wordt de peeling op aangepast.

De fruitzuurpeeling en de Bio Peel gaan dus heel mooi samen. De fruitzuurpeeling maakt de bovenste lagen van de huid vrij van dode huidcellen en daarnaast gaat de Bio Peel van binnenuit de huid zuiveren en voeden.

Een echte detox voor de huid!

Wat kun je verwachten van deze behandeling?

- Fijnere poriënstructuur

- Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes

- Verhelderen van hyperpigmentatie

- Verbeteren van het acne-huidbeeld

- Kalmeren van een onrustige huid

- Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Wil je je huid een boost geven, met deze hoge concentratie aan voedingsstoffen? Dan is deze behandeling heel mooi voor jou! Wil je huidproblemen verbeteren? Dan adviseren wij om meerdere behandelingen in kuurverband toe te passen.

In kuurverband kan de Bio Peel 3 tot 6 keer met een interval van 7/14 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. Na deze kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 - 4 maanden een behandeling te herhalen.

Tijdens een kuur dient er een UV bescherming gebruikt te worden. Doordat er een aantal lagen dode huidcellen wordt verwijdert, wordt de huid dun en is daardoor gevoeliger voor zon. Om te voorkomen dat je pigment plekjes gaat ontwikkelen is daarom een SPF heel belangrijk!

Wanneer je een kuur boekt krijg je een SPF 50 travelsize en Oil Elixer cadeau!

Contra Indicaties:

- Virale infecties (ook bij een koortslip)

- Open wondjes

- Actinische keratose

- Bij gebruik van Retinoïden, Vitamine A-zuur, Roaccutane / Accutane

- zeer recent (<1 week) gewaxt, geëpileerd of geharst op het te behandelen gebied

- overgevoeligheid voor aspirine (alleen bij salicylzuur peeling)