Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is tegenwoordig heel populair. Maar wat is het nou eigenlijk?

Bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Dit heeft tot gevolg dat de huid slapper wordt. Een bindweefselmassage is een mooie manier om je huidconditie te verbeteren. Het is een pittige massage van het gelaat, waarbij het onderliggende bindweefsel wordt gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd wordt. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd, is de huid beter in staat om verzorgingsproducten op te nemen.

Voor een optimaal resultaat adviseren we deze behandeling in kuurverband. Aan de hand van de huidconditie maken we een plan. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen. Wanneer de kuur is afgerond, adviseren wij om deze massage eens per 5-6 weken te herhalen. Los, of in combinatie met een behandeling. Dit om het effect langer te behouden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze massage of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!