Make-up

Dag make-up

Heb je een feestje, trouwerij of een andere speciale gelegenheid? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres om stralend voor de dag te komen! Houd je van een naturel look of mag het wat meer opvallen? Samen bespreken we de wensen en zorgen we dat je optimaal kan genieten van die speciale dag.

Bruids make-up

Wat leuk dat je gaat trouwen! Vaak brengt zo’n dag al genoeg drukte en stress met zich mee. Bij alle bruids make-up zit daarom ook een proef make-up. Zo kunnen we al vroeg van te voren kijken wat je wensen zijn en bekijken we samen welke kleuren het beste bij je passen. Hierdoor hoop ik al wat druk van de schouders te nemen en hoef je je op de dag zelf hier niet druk om te maken!

Luxe bruids make-up

In die drukke periode is het heel belangrijk om je rust te pakken. Deze bruids make-up bevat daarom niet alleen een proef make-up maar is uitgebreid met een verzorgende behandeling, incl. het epileren van de wenkbrauwen & het verven van de wimpers of wenkbrauwen. Deze behandeling kunnen we kort van tevoren inplannen zodat je ontspannen van de grote dag kunt genieten!